Suostumus tietojenkäsittelyyn

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn Filysium Oy:n ehdokasverkostoon rekisteröitymisen yhteydessä.

Suostut täten siihen, että Filysium Oy saa käsitellä henkilötietojasi rekisteröityessäsi Filysium Oy:n ehdokasverkostoon.

Filysium Oy on suorahakuun ja huippuosaajien rekrytointiin erikoistunut yritys. Jotta voit olla ehdokkaana suorahaku- ja rekrytointitoimeksiannoissamme, meidän on ylläpidettävä sinun uraasi koskevia tietoja ja päivitettävä niitä, kun olemme sinuun yhteydessä. Tämän vuoksi meidän on käsiteltävä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:


Käsittelytarkoitukset
Filysium Oy käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

• Tiedottamaan sinulle oleellisista suorahaku- ja rekrytointitoimeksiannoista, joita Filysium Oy hoitaa asiakkaiden puolesta
• Ja – jos niin valitset – lähettämään sinulle automaattisesti sähköpostia kiinnostustasi vastaavista mahdollisuuksista – ja asiaan liittyvään muuhun tarkoitukseen.


Kohteena olevien henkilötietojen luokat
Jotta voimme lähettää sinulle oleellisia tietoja, meidän on käsiteltävä seuraavia henkilötietoja:

Yhteystiedot, esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero yms., uraan liittyvät tiedot, esim. työhistoria, koulutus ja ansioluettelo sekä sinun asiantuntijoillemme ja suorahakukonsulteille ilmoittamasi uratiedot ja mahdollista uutta työpaikkaa koskevat mieltymyksesi.

Pidämme myös kirjaa Filysium Oy:n ja sinun yhteisestä historiasta eli sinulle mahdollisesti oleellisista työpaikoista käydystä viestinnästä, työpaikoista, joihin päätit hakea tai osoitit kiinnostusta, ja näihin liittyvistä kommenteistamme.


Arkaluonteiset tiedot ja niiden käsittely
Emme saa käsitellä arkaluonteisia tietoja, joten älä anna tai lataa niitä palveluun. Arkaluonteisia henkilötietoja ovat esim. rotua tai etnistä taustaa koskevia tietoja, poliittisia mielipiteitä, uskonnollisia tai maailmankatsomuksellisia käsityksiä, geneettistä tai biometristä tietoa, ammattiyhdistyksen jäsenyyttä, sukupuolista suuntautumista tai terveyttä koskevia tietoja. Jos käy ilmi, että sellaisia tietoja on, me poistamme ne.

Kuka pääsee näkemään henkilötietosi ja missä näitä tietoja käsitellään?
Antamiasi henkilötietoja käsittelee pääsääntöisesti Filysium Oy:n oma henkilöstö. Tietoihin on pääsy lisäksi rekrytointia hoitavilla yhteistyökumppaneillamme sekä rekrytointitoimeksiantoja antaneilla yrityksillä siinä laajuudessa kuin se on kulloinkin tarkoituksenmukaista.

Tietoihin voi teknisesti päästä käsiksi myös IT-yhteistyökumppanimme, joiden palvelimilla tietoja säilytetään. Heillä ei ole kuitenkaan lupaa lukea tai käsitellä ylläpitämiään tietoja.


Henkilötietojen muut vastaanottajat
Jotta voit olla ehdokkaana käynnissä olevassa toimeksiannossa, meidän on jaettava henkilötietoja asiakkaidemme kanssa. Mikäli asiakas johonkin tiettyyn toimeksiantoon liittyen on EU:n/ETA:n ulkopuolella, annat suostumuksesi tähän tietojesi siirtoon. Jos suostut paljastamaan tietojasi asiakkaalle, asiakas tulee itsenäisenä rekisterinpitäjänä vastuulliseksi henkilötiedoistasi ja näitä henkilötietoja säilytetään kyseisen yrityksen oman henkilötietokäytännön mukaisesti.


Käsittelyn kesto
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin käsittelyn tarkoituksien kannalta on tarpeen. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ja pyytää meitä poistamaan henkilötietosi kaikista järjestelmistämme.


Missä henkilötietojasi säilytetään?
Käytämme Zoho Corporation Pvt:n Zoho Recruit -rekrytointijärjestelmää, joka toimii ns. pilvipalveluna. Zohon pilvipalvelimet voivat sijaita EU:n sisällä tai sen ulkopuolella. Zoho on kuitenkin sitoutunut säilyttämään ja käyttämään tietoja EU:n GDPR-asetuksen mukaisesti.

Lisätietoja: https://www.zoho.com/gdpr.html


Tekniset ja organisatoriset turvatoimet
Filysium Oy on vastuussa tarvittavien teknisten ja organisatoristen toimien jatkuvasta toteutuksesta, jolla varmistetaan asianmukainen turvataso, joka täyttää kulloinkin voimassa olevien henkilötietomääräysten vaatimukset.


Oikeutesi, kun päätät antaa Filysium Oy:n käsitellä henkilötietojasi
Filysium Oy:lle on erittäin tärkeää, että toimimme luottamuksellisesti henkilöiden kanssa, joiden henkilötietoja käsittelemme – ja että suojelemme koskemattomuuttasi ja annamme sinulle henkilötietojesi hallinnan.

Jos et halua enää, että henkilötietojasi käsitellään, voit ottaa milloin tahansa yhteyttä meihin ja pyytää, että henkilötietosi poistetaan.

Voit ottaa milloin tahansa yhteyttä meihin ja pyytää henkilötietosi saatavillesi tai saamaan niistä otteen – ja jos sinua koskevat henkilötiedot, joita käsittelemme, ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä, pyydä meitä oikaisemaan ne.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla.


Valitusohjeet
Jos haluat tehdä valvontaviranomaiselle valituksen, voit ottaa yhteyden Suomen tietosuojaviranomaiseen:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800, 00521 Helsinki
Puhelin: 029 56 66700
S-postiosoite: tietosuoja@om.fi
 


Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää tai haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä seuraavasti: sami.sytela@filysium.com

Rekisterinpitäjä:
Filysium Oy

Currenkuja 3 A 15

01700 Vantaa


Jos et suostu henkilötietojesi käsittelyyn tämän suostumuksen mukaisesti, et voi rekisteröidä henkilötietojasi.